Indvielse af aktivitetsområder

Alle er velkomne lørdag den 4. maj klokken 14 til indvielsen af tre nye aktivitetsområder ved Måløvhallerne. Der vil være aktiviteter for børn, unge og familier.

På det åbne område mellem de to haller er der blevet opført en fire meter høj klatreskulptur, som giver mulighed for at klatre forskellige veje op på toppen af skulpturen. Ruterne er monteret så der er forskellige sværhedsgrader.

På samme område er der bygget et parkour-område, med forskellige forhindringer. Der er både trampolin, parkourstativ, bump og mure, som kan udfordre fysikken.

Tæt på hallen, 100 meter væk langs fodboldbanen, er der opført en Tarzan-forhindringsbane i et lille skovstykke. Her er der mulighed for at øve balance, styrke og mod.

Åbningsfest for alle

Måløv Idrætsforening, Måløv Bylaug, KFUM Østerhøj-Måløv og FDF Måløv byder sammen med Ballerup Kommune velkommen til åbningsfest for alle de nye aktiviteter.

Arrangementet starter klokken 14 med officiel åbning af borgmester Jesper Würtzen, hvorefter der vil være instruktion til klatring og parkour, inspiration til forhindringsbanen, bål og bålmad, introduktion til udendørsaktiviteter og mulighed for at prøve live-rollespil på græsplænen.

Der vil blive uddelt flødeboller, sodavand til alle børn og der vil være kaffebar for de voksne. Alt er gratis og alle er velkomne, tilmelding er ikke nødvendig. Arrangementet slutter klokken 16.

Klatrevæggen er opført af Måløv Idrætsforening med støtte fra Borgermillionen 2018. Parkourområde og Tarzanbane er opført af Ballerup Kommune.

Program for indvielsen lørdag d. 4 maj. kl. 14.00 – 16.00:

Vi mødes på pladsen mellem de to Måløvhaller.

kl. 14.00 Åbning med taler.
kl. 14.30 -16.00 Aktiviteter for hele familien:
– Klatring Instruktion ved boulder
– Parkour instruktion ved hallen
– Tarzanbane, ideer og udfordringer
– Bål og bålmad
– Lege og masser af friluftaktiviteter for store og små
– Live rollespil og kamp med rollespils våben
– Kaffebar med kaffe fra Costa Rica til de voksne
– Flødeboller og sodavand til alle børn