Aktuelt

Indvielse af Vores Tingsted

Hele byen inviteres til at deltage i festlighederne, når Vores Tingsted indvies i Måløv fredag d. 6. april 2018 kl. 16. Alle er også velkomne til at bidrage med en mindre “ting” til den “tidskapsel”, som på dagen vil blive gravet dybt ned under bålstedet.

En sej gruppe frivillige har i mange måneder arbejdet på at realisere det borgerdrevne projekt, som både i 2015 og 2017 fik del i Ballerup Kommunes “Borgermillionen”. I sidste weekend blev nogle robuste borde-bænkesæt samlet og nu er det 300 kvadratmeter store overdækkede aktivitetsareal klar til at blive taget i brug af byens borgere.

“Vores Tingsted” er placeret ved stien neden for Måløvhøj Skole på Kratvej og stedet vil stå til rådighed for fast tilbagevendende målgrupper som Skolen, BFO, FDF, spejderne og andre foreninger. Men også private er velkomne til at benytte stedet til at grille eller bare hænge ud med familien eller vennerne. Et bookingsystem vil blive etableret, så man kan reservere Vores Tingsted til fx et udendørs bryllup, en konfirmation eller måske en børnefødselsdag.

Vores Tingsted
Vores Tingsted indvies fredag d. 6. april 2018 kl. 16

 

4800
Jesper kikker forbi påskemandag og synes det er så flot det hele.
« af 7 »