Vores Tingsted

En sej gruppe frivillige arbejdede i mange måneder på at realisere det borgerdrevne projekt, som både i 2015 og 2017 fik del i Ballerup Kommunes “Borgermillionen”.

Vores Tingsted er 300 kvadratmeter overdækket aktivitetsareal med faste borde-/bænkesæt og et stort bålsted i midten. Det kan bruges af tilbagevendende faste målgrupper såsom Skolen, BFO, FDF’ere og spejdere og andre foreninger. Men også af private der bare vil grille eller hænge ud, eller måske booke stedet til et udendørs bryllup, konfirmation eller måske børnefødselsdag.

Kort sagt: “Vores Tingsted” er et sted, vi alle kan bruge …

Læs mere og reservér stedet på www.vorestingsted.dk

Vores Tingsted
Vores Tingsted under opførelse i august 2017.

Indvielse af Vores Tingsted

Vores Tingsted blev indviet fredag d. 6. april 2018 kl. 16, hvor der, under bålstedet, blev nedgravet en “tidskapsel” med mindre ting, som borgere selv havde medbragt.

Vores Tingsted er placeret ved stien neden for Måløvhøj Skole på Kratvej og stedet står til rådighed for fast tilbagevendende målgrupper som Skolen, BFO, FDF, spejderne og andre foreninger. Men også private er velkomne til at benytte stedet til at grille eller bare hænge ud med familien eller vennerne.
Man kan reservere Vores Tingsted til fx et udendørs bryllup, en konfirmation eller måske en børnefødselsdag.

Vores Tingsted
Vores Tingsted indvies fredag d. 6. april 2018 kl. 16
4800
Jesper kikker forbi påskemandag og synes det er så flot det hele.
« af 7 »